« Takaisin

Minun Suomalaisneuleeni



Neuleita Suomesta - 18 upeaa mallia huippusuunnittelijoilta.

Kaikki tuntevat islantilaisneuleet, mutta millainen on suomalaisneule? Yhdeksän tunnettua neulesuunnittelijaa on laatinut oman ehdotuksensa, ja lopputuloksena on seitsemäntoista eri perinteistä ammentavaa kaarrokeneulepuseroa ja -takkia, pisteenä i:n päällä slipoveri ja hame.

Mukana on sekä kirjo- että pintaneuletta. Kahteen ohjeeseen sisältyy lankojen värjäysohje. Kaikki neuleet neulotaan kotimaisista langoista.

Kirjailijat: Pirjo Iivonen, Annika Konttaniemi, Niina Laitinen, Katja Makkonen, Merja Ojanperä, Soile Pyhänniska, Anna-Karoliina Tetri, Minttu Wikberg, Marjukka Vuorisalo

Valokuvaaja: Anna Walllendahr

 

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2022
ISBN: 9789511450900
Sivumäärä: 160

Suosittelemme myös

Siskoni mun

Siskoni_mun_KANSI.png&width=280&height=500
Rakastetun suunnittelijan tutut designit nyt neulevaatteissa. Sukkakuningatar Niina Laitisen tunnetuimmat neulemallit ovat neulojien kestosuosikkeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Novitan suunnittelijat Linda Permanto ja Minna Metsänen ovat luoneet Niinan sukkadesignien pohjalta kokoelman neulevaatteita..
Hinta: 32.00 €

Villasukkien matkassa

Villasukkien_matkassa_kansi.png&width=280&height=500
ENNAKKOTILAUS
Villasukat, nuo mainiot matkakumppanit!
Niina Laitisen upea kirjasarja jatkuu. Suomessa villasukkia pidetään kaikkina vuodenaikoina ja niitä myös neulotaan ympäri vuoden. Kutimet kulkevat matkassa mukana ja viihdyttävät niin kotona, kylässä kuin tienkin päällä.
Tässä kirjassa matkataan..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »