« Takaisin

Minun SuomalaisneuleeniNeuleita Suomesta - 18 upeaa mallia huippusuunnittelijoilta.

Kaikki tuntevat islantilaisneuleet, mutta millainen on suomalaisneule? Yhdeksän tunnettua neulesuunnittelijaa on laatinut oman ehdotuksensa, ja lopputuloksena on seitsemäntoista eri perinteistä ammentavaa kaarrokeneulepuseroa ja -takkia, pisteenä i:n päällä slipoveri ja hame.

Mukana on sekä kirjo- että pintaneuletta. Kahteen ohjeeseen sisältyy lankojen värjäysohje. Kaikki neuleet neulotaan kotimaisista langoista.

Kirjailijat: Pirjo Iivonen, Annika Konttaniemi, Niina Laitinen, Katja Makkonen, Merja Ojanperä, Soile Pyhänniska, Anna-Karoliina Tetri, Minttu Wikberg, Marjukka Vuorisalo

Valokuvaaja: Anna Walllendahr

ENNAKKOTILAUS!

KIRJAN ARVIOITU ILMESTYMINEN VIIKOLLA 49, KIRJAT TOIMITETAAN HETI NIIDEN SAAVUTTUA VARASTOON <3

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2022
ISBN: 9789511450900
Sivumäärä: 160

Suosittelemme myös

Villasukkatarha

Villasukkatarha_Kansi1.jpg&width=280&height=500
Astu lumoavaan sukkatarhaan! Rakastetun suunnittelijan kuudennen sukkakirjan inspiraation lähteenä on puutarha kasveineen ja eläimineen. Kirjassa on sekä nilkka- että polvipituisia sukkia, jotka neulotaan kirjo- tai pintaneuleena eripaksuisista langoista. Alkuvuoden odotetuimman käsityökirjan valokuvat..
Hinta: 32.00 €

Minun Islantilaisneuleeni

Nayttokuva_2021-11-21_kello_16.59.46.png&width=280&height=500
Moreenin huippusuunnittelijat tarttuvat islantilaishaasteeseen.
Islantilaisneuleet ovat nyt kuumaa tavaraa neulemaailmassa. Kahdeksan suosittua kotimaista tekijää on tehnyt omat tulkintansa perinteisestä kaarrokeneulepuserosta. Inspiroivassa kirjassa on 18 puseromallia aikuisille ja lapsille. Ohjeita..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »