« Takaisin

Minun Suomalaisneuleeni



Neuleita Suomesta - 18 upeaa mallia huippusuunnittelijoilta.

Kaikki tuntevat islantilaisneuleet, mutta millainen on suomalaisneule? Yhdeksän tunnettua neulesuunnittelijaa on laatinut oman ehdotuksensa, ja lopputuloksena on seitsemäntoista eri perinteistä ammentavaa kaarrokeneulepuseroa ja -takkia, pisteenä i:n päällä slipoveri ja hame.

Mukana on sekä kirjo- että pintaneuletta. Kahteen ohjeeseen sisältyy lankojen värjäysohje. Kaikki neuleet neulotaan kotimaisista langoista.

Kirjailijat: Pirjo Iivonen, Annika Konttaniemi, Niina Laitinen, Katja Makkonen, Merja Ojanperä, Soile Pyhänniska, Anna-Karoliina Tetri, Minttu Wikberg, Marjukka Vuorisalo

Valokuvaaja: Anna Walllendahr

 

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2022
ISBN: 9789511450900
Sivumäärä: 160

Suosittelemme myös

Lempivillasukkia

LVS_kansi.png&width=280&height=500
Suomen suosituimman suunnittelijan neljännen sukkakirjan ajaton teema on rakkaus. Niina Laitisen tutulla tyylillä laaditut ohjeet ja selkeät neulekaaviot sekä Viola Virtamon upeat valokuvat muodostavat tunnelmallisen ja kauniin kokonaisuuden. Kaikista malleista on versiot sekä naisten että miesten kokoihin..
Hinta: 32.00 €

Villasukkatarha

Villasukkatarha_Kansi1.jpg&width=280&height=500
Astu lumoavaan sukkatarhaan! Rakastetun suunnittelijan kuudennen sukkakirjan inspiraation lähteenä on puutarha kasveineen ja eläimineen. Kirjassa on sekä nilkka- että polvipituisia sukkia, jotka neulotaan kirjo- tai pintaneuleena eripaksuisista langoista. Alkuvuoden odotetuimman käsityökirjan valokuvat..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »