« Takaisin

Minun Suomalaisneuleeni



Neuleita Suomesta - 18 upeaa mallia huippusuunnittelijoilta.

Kaikki tuntevat islantilaisneuleet, mutta millainen on suomalaisneule? Yhdeksän tunnettua neulesuunnittelijaa on laatinut oman ehdotuksensa, ja lopputuloksena on seitsemäntoista eri perinteistä ammentavaa kaarrokeneulepuseroa ja -takkia, pisteenä i:n päällä slipoveri ja hame.

Mukana on sekä kirjo- että pintaneuletta. Kahteen ohjeeseen sisältyy lankojen värjäysohje. Kaikki neuleet neulotaan kotimaisista langoista.

Kirjailijat: Pirjo Iivonen, Annika Konttaniemi, Niina Laitinen, Katja Makkonen, Merja Ojanperä, Soile Pyhänniska, Anna-Karoliina Tetri, Minttu Wikberg, Marjukka Vuorisalo

Valokuvaaja: Anna Walllendahr

 

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2022
ISBN: 9789511450900
Sivumäärä: 160

Suosittelemme myös

Villasukkien uusi vuosi

VUV_kansi.png&width=280&height=500
Iki-ihanien sukkien suunnittelija osuu taas napakymppiin.
Vuodenaikojen inspiroimat sukkamallit ovat näyttäviä mutta simppeleitä. Mukana on pitsiä, palmikoita, pintaneuleita, kirjoneuleita ja niiden yhdistelmiä - myös hartaasti toivottuja pitkiä kirjoneulesukkia!
Lapinlahtelainen Niina Laitinen on..
Hinta: 32.00 €

Kaikkien aikojen villasukat

unnamed.jpg&width=280&height=500
Neulo ihania sukkia koko perheelle Suomen suosituimmista langoista!
Novita on lämmittänyt suomalaisten jalkoja jo 90 vuotta ja sen kunniaksi julkaistaan kokonaisen kirjan verran upeita uusia villasukkamalleja naisille, miehille ja lapsille.Sukkamalleja on yhteensä 28 yhdeksältä eri suunnittelijalta..
Hinta: 30.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »