« Takaisin

Minun Islantilaisneuleeni

Moreenin huippusuunnittelijat tarttuvat islantilaishaasteeseen.


Islantilaisneuleet ovat nyt kuumaa tavaraa neulemaailmassa. Kahdeksan suosittua kotimaista tekijää on tehnyt omat tulkintansa perinteisestä kaarrokeneulepuserosta.

Inspiroivassa kirjassa on 18 puseromallia aikuisille ja lapsille. Ohjeita havainnollistavat selkeät kaaviot ja upeat Lapin maisemissa otetut valokuvat.

Kirjailijat:

Pirjo Iivonen, Tiina Kaarela, Annika Konttaniemi, Niina Laitinen, Merja Ojanperä, Soile Pyhänniska, Anna-Karoliina Tetri, Minttu Wikberg

Valokuvaaja: Miisa Häyrynen

Katso kaikki mallit täältä: https://www.ravelry.com/patterns/sources/minun-islantilaisneuleeni/patterns

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 160
Julkaisuvuosi: 2021

Suosittelemme myös

Minun Suomalaisneuleeni

Kansi.png&width=280&height=500
Neuleita Suomesta - 18 upeaa mallia huippusuunnittelijoilta. Kaikki tuntevat islantilaisneuleet, mutta millainen on suomalaisneule? Yhdeksän tunnettua neulesuunnittelijaa on laatinut oman ehdotuksensa, ja lopputuloksena on seitsemäntoista eri perinteistä ammentavaa kaarrokeneulepuseroa ja -takkia, pisteenä..
Hinta: 32.00 €

Suuri suomalainen toivesukkakirja 2 - Lasten sukat

Nayttokuva_2019-8-26_kello_13.26.09.png&width=280&height=500
30 erilaista lasten villasukkamallia suosikkisuunnittelijoilta Suosittu miesten toivesukkakirja saa jatkoa, ja nyt ovat vuorossa lapset. Kukin kymmenestä tekijästä on suunnitellut kolme uutta lasten villasukkamallia omalla persoonallisella tyylillään. Sukat on jaettu kolmeen kokoluokkaan: vauvat, tarhaikäiset..
Hinta: 30.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »