« Takaisin

Suuri suomalainen toivesukkakirja 1 - Miesten sukat

Yleisön pyynnöstä: vihdoinkin kokonainen kirja miesten villasukkamalleja! 30 erilaista sukkamallia miehille Moreenin suosituilta suunnittelijoilta. Kukin kymmenestä tekijästä on suunnitellut kaksi uutta sukkamallia ja valinnut lisäksi yhden vanhan toivemallin.

Suunnittelijat: Iivonen Pirjo, Vuorisalo Marjukka, Kaarela Tiina, Karmitsa Lumi, Laitinen Niina, Ojanperä Merja, Pekkanen Piia Maria, Tetri Anna-Karoliina, Toikka Saara, Vatanen Sanna

Valitse toimitustavaksi postipaketti.

Voit katsoa kaikki kirjan mallit täältä: https://www.ravelry.com/patterns/sources/suuri-suomalainen-toivesukkakirja-miesten-sukat

Hinta:30.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 192
ISBN: 9789511321170
Julkaisuvuosi: 2018

Suosittelemme myös

Villasukkien uusi vuosi

VUV_kansi.png&width=280&height=500
Iki-ihanien sukkien suunnittelija osuu taas napakymppiin.
Vuodenaikojen inspiroimat sukkamallit ovat näyttäviä mutta simppeleitä. Mukana on pitsiä, palmikoita, pintaneuleita, kirjoneuleita ja niiden yhdistelmiä - myös hartaasti toivottuja pitkiä kirjoneulesukkia!
Lapinlahtelainen Niina Laitinen on..
Hinta: 32.00 €

Siskoni mun

Siskoni_mun_KANSI.png&width=280&height=500
Rakastetun suunnittelijan tutut designit nyt neulevaatteissa. Sukkakuningatar Niina Laitisen tunnetuimmat neulemallit ovat neulojien kestosuosikkeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Novitan suunnittelijat Linda Permanto ja Minna Metsänen ovat luoneet Niinan sukkadesignien pohjalta kokoelman neulevaatteita..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »