« Takaisin

Suuri suomalainen toivesukkakirja 3 - Pitkät sukat

Moreenin toivesukkakirjasarja täydentyy kysytyillä pitkien sukkien ohjeilla

30 sukkamalliin mahtuu niin kirjoneuletta, pitsiä kuin raitojakin eripaksuisista langoista neulottuna. Sukanvarsien pituus vaihtelee polvisukista ylipolvensukkiin, ja osa malleista on suunniteltu miehiseen makuun.


Tekijöinä ovat tutut huippusuunnittelijat Pirjo Iivonen, Tiina Kaarela, Niina Laitinen, Anna Mäkilä, Sinikka Nissi, Mervi Pasanen, Hanne Piirainen, Mia Sumell, Anna-Karoliina Tetri sekä Marjukka Vuorisalo.

KIRJAN ARVIOITU ILMESTYMISAJANKOHTA ON VKO 40

 

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

ISBN: 9789511364412
Kustantaja: Otava
Julkaisuvuosi: 2020
Sivumäärä: 232

Suosittelemme myös

Minun Suomalaisneuleeni

Kansi.png&width=280&height=500
Neuleita Suomesta - 18 upeaa mallia huippusuunnittelijoilta. Kaikki tuntevat islantilaisneuleet, mutta millainen on suomalaisneule? Yhdeksän tunnettua neulesuunnittelijaa on laatinut oman ehdotuksensa, ja lopputuloksena on seitsemäntoista eri perinteistä ammentavaa kaarrokeneulepuseroa ja -takkia, pisteenä..
Hinta: 32.00 €

Siskoni mun

Siskoni_mun_KANSI.png&width=280&height=500
Rakastetun suunnittelijan tutut designit nyt neulevaatteissa. Sukkakuningatar Niina Laitisen tunnetuimmat neulemallit ovat neulojien kestosuosikkeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Novitan suunnittelijat Linda Permanto ja Minna Metsänen ovat luoneet Niinan sukkadesignien pohjalta kokoelman neulevaatteita..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »