« Takaisin

Villasukkien matkassa

ENNAKKOTILAUS

Villasukat, nuo mainiot matkakumppanit!

Niina Laitisen upea kirjasarja jatkuu. Suomessa villasukkia pidetään kaikkina vuodenaikoina ja niitä myös neulotaan ympäri vuoden. Kutimet kulkevat matkassa mukana ja viihdyttävät niin kotona, kylässä kuin tienkin päällä.

Tässä kirjassa matkataan neuloen, katsellaan kotimaan maisemia ja ikuistetaan muistot ihaniin villasukkiin ja lapasiin. Inspiraationa ovat kiinnostavat, kauniit tai jännittävät paikat, joihin voi poiketa matkan varrella. Tuttuun tapaan ohjeita on ohuista, keskipaksuista ja paksuista langoista neulottaville pitkä- ja lyhytvartisille kirjo- ja pintaneulesukille, sekä sukkiin sopiville lapasille. Kirja sisältää 16 sukkamallia ja 7 lapasmallia.

Jos haluat kirjaan signeerauksen, omistuskirjoituksen tai muut terveiset kirjailijalta, mainitse asiasta tilauslomakkeen LISÄTIETOJA-kohdassa <3

Kirjan arvioitu ilmestymispäivä on 18.12.2023. Tilaukset toimitetaan ennakkotilaajille heti kirjojen saavuttua varastolle.

Huomioithan, ettei kirjaa toimiteta sähköisesti. Valitse siis toimitustavaksi Posti tai Matkahuolto!

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Kirjailija: Niina Laitinen
Valokuvaaja: Viola Virtamo
ISBN: 9789511473695
Kustantaja: Otava / Moreeni
Sidos: Nidottu
Sivumäärä: 176

Suosittelemme myös

Villasukkatarha

Villasukkatarha_Kansi1.jpg&width=280&height=500
Astu lumoavaan sukkatarhaan! Rakastetun suunnittelijan kuudennen sukkakirjan inspiraation lähteenä on puutarha kasveineen ja eläimineen. Kirjassa on sekä nilkka- että polvipituisia sukkia, jotka neulotaan kirjo- tai pintaneuleena eripaksuisista langoista. Alkuvuoden odotetuimman käsityökirjan valokuvat..
Hinta: 32.00 €

Suuri suomalainen toivesukkakirja 1 - Miesten sukat

IMG_5639.jpg&width=280&height=500
Yleisön pyynnöstä: vihdoinkin kokonainen kirja miesten villasukkamalleja! 30 erilaista sukkamallia miehille Moreenin suosituilta suunnittelijoilta. Kukin kymmenestä tekijästä on suunnitellut kaksi uutta sukkamallia ja valinnut lisäksi yhden vanhan toivemallin.
Suunnittelijat: Iivonen Pirjo, Vuorisalo..
Hinta: 30.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »