« Takaisin

Villasukkien matkassa

ENNAKKOTILAUS

Villasukat, nuo mainiot matkakumppanit!

Niina Laitisen upea kirjasarja jatkuu. Suomessa villasukkia pidetään kaikkina vuodenaikoina ja niitä myös neulotaan ympäri vuoden. Kutimet kulkevat matkassa mukana ja viihdyttävät niin kotona, kylässä kuin tienkin päällä.

Tässä kirjassa matkataan neuloen, katsellaan kotimaan maisemia ja ikuistetaan muistot ihaniin villasukkiin ja lapasiin. Inspiraationa ovat kiinnostavat, kauniit tai jännittävät paikat, joihin voi poiketa matkan varrella. Tuttuun tapaan ohjeita on ohuista, keskipaksuista ja paksuista langoista neulottaville pitkä- ja lyhytvartisille kirjo- ja pintaneulesukille, sekä sukkiin sopiville lapasille. Kirja sisältää 16 sukkamallia ja 7 lapasmallia.

Jos haluat kirjaan signeerauksen, omistuskirjoituksen tai muut terveiset kirjailijalta, mainitse asiasta tilauslomakkeen LISÄTIETOJA-kohdassa <3

Kirjan arvioitu ilmestymispäivä on 18.12.2023. Tilaukset toimitetaan ennakkotilaajille heti kirjojen saavuttua varastolle.

Huomioithan, ettei kirjaa toimiteta sähköisesti. Valitse siis toimitustavaksi Posti tai Matkahuolto!

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Kirjailija: Niina Laitinen
Valokuvaaja: Viola Virtamo
ISBN: 9789511473695
Kustantaja: Otava / Moreeni
Sidos: Nidottu
Sivumäärä: 176

Suosittelemme myös

Kaikkien aikojen villasukat

unnamed.jpg&width=280&height=500
Neulo ihania sukkia koko perheelle Suomen suosituimmista langoista!
Novita on lämmittänyt suomalaisten jalkoja jo 90 vuotta ja sen kunniaksi julkaistaan kokonaisen kirjan verran upeita uusia villasukkamalleja naisille, miehille ja lapsille.Sukkamalleja on yhteensä 28 yhdeksältä eri suunnittelijalta..
Hinta: 30.00 €

Minun Islantilaisneuleeni

Nayttokuva_2021-11-21_kello_16.59.46.png&width=280&height=500
Moreenin huippusuunnittelijat tarttuvat islantilaishaasteeseen.
Islantilaisneuleet ovat nyt kuumaa tavaraa neulemaailmassa. Kahdeksan suosittua kotimaista tekijää on tehnyt omat tulkintansa perinteisestä kaarrokeneulepuserosta. Inspiroivassa kirjassa on 18 puseromallia aikuisille ja lapsille. Ohjeita..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »