« Takaisin

Kaikkien aikojen villasukat

Neulo ihania sukkia koko perheelle Suomen suosituimmista langoista!

Novita on lämmittänyt suomalaisten jalkoja jo 90 vuotta ja sen kunniaksi julkaistaan kokonaisen kirjan verran upeita uusia villasukkamalleja naisille, miehille ja lapsille.Sukkamalleja on yhteensä 28 yhdeksältä eri suunnittelijalta. Lisäksi kirjassa on neljä erilaista perussukkaohjetta, neulesanasto ja sukkiin liittyviä tarinoita. Suurin osa sukista neulotaan tutuista 7 veljestä- ja Nalle-langoista, mutta mukana on malleja Venla- ja Isoveli-langoillekin.

Suunnittelijat: Sinikka Nissi, Niina Laitinen, Sara Rönnback, Ronja Hakalehto, Minna Metsänen, Lea Petäjä, Sisko Sälpäkivi, Mari Kangas, Riikka Hytönen ja Irina Valtonen

Valitse toimitustavaksi postipaketti.

Voit katsoa kaikki kirjan mallit täältä: https://www.ravelry.com/patterns/sources/kaikkien-aikojen-villasukat-90-vuotiaan-novitan-juhlakirja

Hinta:30.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 152
ISBN: 9789511315506
Julkaisuvuosi: 2018

Suosittelemme myös

Siskoni mun

Siskoni_mun_KANSI.png&width=280&height=500
Rakastetun suunnittelijan tutut designit nyt neulevaatteissa. Sukkakuningatar Niina Laitisen tunnetuimmat neulemallit ovat neulojien kestosuosikkeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Novitan suunnittelijat Linda Permanto ja Minna Metsänen ovat luoneet Niinan sukkadesignien pohjalta kokoelman neulevaatteita..
Hinta: 32.00 €

Villasukkien valtakunta

Villasukkien_valtakunta_KANSI.png&width=280&height=500
Rakastetun neulesuunnittelijan odotettu uutuuskirja.
Niina Laitisen viidennen sukkakirjan innoittajana ovat vieraat maat ja kaupungit. Kirja tempaa neulojan mukaansa matkalle Skotlannin nummilta Shanghaihin ja Madagaskarilta Milanoon. Unohtumattoman retken varrella syntyy toinen toistaan kauniimpia..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »