« Takaisin

Kaikkien aikojen villasukat

Neulo ihania sukkia koko perheelle Suomen suosituimmista langoista!

Novita on lämmittänyt suomalaisten jalkoja jo 90 vuotta ja sen kunniaksi julkaistaan kokonaisen kirjan verran upeita uusia villasukkamalleja naisille, miehille ja lapsille.Sukkamalleja on yhteensä 28 yhdeksältä eri suunnittelijalta. Lisäksi kirjassa on neljä erilaista perussukkaohjetta, neulesanasto ja sukkiin liittyviä tarinoita. Suurin osa sukista neulotaan tutuista 7 veljestä- ja Nalle-langoista, mutta mukana on malleja Venla- ja Isoveli-langoillekin.

Suunnittelijat: Sinikka Nissi, Niina Laitinen, Sara Rönnback, Ronja Hakalehto, Minna Metsänen, Lea Petäjä, Sisko Sälpäkivi, Mari Kangas, Riikka Hytönen ja Irina Valtonen

Valitse toimitustavaksi postipaketti.

Voit katsoa kaikki kirjan mallit täältä: https://www.ravelry.com/patterns/sources/kaikkien-aikojen-villasukat-90-vuotiaan-novitan-juhlakirja

Hinta:30.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 152
ISBN: 9789511315506
Julkaisuvuosi: 2018

Suosittelemme myös

Minun Islantilaisneuleeni

Nayttokuva_2021-11-21_kello_16.59.46.png&width=280&height=500
Moreenin huippusuunnittelijat tarttuvat islantilaishaasteeseen.
Islantilaisneuleet ovat nyt kuumaa tavaraa neulemaailmassa. Kahdeksan suosittua kotimaista tekijää on tehnyt omat tulkintansa perinteisestä kaarrokeneulepuserosta. Inspiroivassa kirjassa on 18 puseromallia aikuisille ja lapsille. Ohjeita..
Hinta: 32.00 €

Padoista puikoille

Padoistapuikoilleetukansi_web_1400x.jpg&width=280&height=500
Pohjoismaiset neuleet luonnonvärjätyistä langoista.Selkeät ohjeet, sointuvat värit. Hidasta tyyliä luonnostapäälle puettavaksi.
Luonnonväreillä värjääminen ja luonnonvärjätyillä langoilla neulominen on aina vain suositumpaa. Yhä useammat neulojat haluavat myös tuntea lankojen alkuperän mahdollisimman..
Hinta: 22.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »