« Takaisin

Minun Islantilaisneuleeni

Moreenin huippusuunnittelijat tarttuvat islantilaishaasteeseen.


Islantilaisneuleet ovat nyt kuumaa tavaraa neulemaailmassa. Kahdeksan suosittua kotimaista tekijää on tehnyt omat tulkintansa perinteisestä kaarrokeneulepuserosta.

Inspiroivassa kirjassa on 18 puseromallia aikuisille ja lapsille. Ohjeita havainnollistavat selkeät kaaviot ja upeat Lapin maisemissa otetut valokuvat.

Kirjailijat:

Pirjo Iivonen, Tiina Kaarela, Annika Konttaniemi, Niina Laitinen, Merja Ojanperä, Soile Pyhänniska, Anna-Karoliina Tetri, Minttu Wikberg

Valokuvaaja: Miisa Häyrynen

Katso kaikki mallit täältä: https://www.ravelry.com/patterns/sources/minun-islantilaisneuleeni/patterns

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Kustantaja: Otava
Sivumäärä: 160
Julkaisuvuosi: 2021

Suosittelemme myös

Padoista puikoille

Padoistapuikoilleetukansi_web_1400x.jpg&width=280&height=500
Pohjoismaiset neuleet luonnonvärjätyistä langoista.Selkeät ohjeet, sointuvat värit. Hidasta tyyliä luonnostapäälle puettavaksi.
Luonnonväreillä värjääminen ja luonnonvärjätyillä langoilla neulominen on aina vain suositumpaa. Yhä useammat neulojat haluavat myös tuntea lankojen alkuperän mahdollisimman..
Hinta: 22.00 €

Siskoni mun

Siskoni_mun_KANSI.png&width=280&height=500
Rakastetun suunnittelijan tutut designit nyt neulevaatteissa. Sukkakuningatar Niina Laitisen tunnetuimmat neulemallit ovat neulojien kestosuosikkeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Novitan suunnittelijat Linda Permanto ja Minna Metsänen ovat luoneet Niinan sukkadesignien pohjalta kokoelman neulevaatteita..
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »