VILLASUKKIEN MATKASSA

Niina Laitisen upea kirjasarja jatkuu.

Tässä kirjassa matkataan neuloen, katsellaan kotimaan maisemia ja ikuistetaan muistot ihaniin villasukkiin ja lapasiin. Inspiraationa ovat kiinnostavat, kauniit tai jännittävät paikat, joihin voi poiketa matkan varrella. Tuttuun tapaan ohjeita on ohuista, keskipaksuista ja paksuista langoista neulottaville pitkä- ja lyhytvartisille kirjo- ja pintaneulesukille, sekä sukkiin sopiville lapasille. Kirja sisältää 16 sukkamallia ja 7 lapasmallia.

Tervetuloa minun kauppaani !

Hienoa, että löysit tiesi tänne. Täältä löydät liki kaikki suunnittelemani neulemallit.

Pitsiä, palmikkoa, pinta- ja kirjoneuletta, villasukkia ja lapasia.

Myynnissä on yksittäisiä malleja, sekä suosittuja kokoelmia kuten Sukkakalenterit. Kaikki ohjeet ovat suomeksi PDF-tiedostoina, jotka ostaja voi halutessaan itse tulostaa.

Ohjelehdistä löydät Taimitarhan kirjoneuleet, Taimitarhan Pitsit & Palmikot, sekä vuosien 2017-2022 Sukkakalentereiden ohjelehdet.

Verkkokaupassa on myynnissä myös omat neulekirjani Villasukkien Vuosi, Satumaiset Silmukat, Villasukkien uusi vuosi, Lempivillasukkia ja Villasukkien valtakunta, näihin voit halutessasi pyytää mukaan signeerauksen.

Yhteydenotto-sivulta löydät lomakkeen, jolla voit lähettää minulle terveisiä.

Kaikki neulemallini ovat tarkoitettu vain yksityiskäyttöön.

Neuleiloa!

-Niina-


VILLASUKKIEN VALTAKUNTA

1. painoksen ohjetäsmennykset:

SKYFALL Kantapään merkkiselitykset puuttuvat, merkit ovat samat kuin kaaviossa A ilman kahta palmikonkiertoa. Merkkiselitykset ovat tässä julkaisussa liitteenä.

MADAGASKAR Kaavioissa A1 ja A2 on jäänyt taitossa krs 53 kummallekin sivulle, eli sama krs on tuplana. Jätä toinen neulomatta. Jos kumminkin neuloit sen myös, se ei haittaa sillä tämä ei valmiissa sukassa juurikaan erotu.

AFRODITE Kaaviossa A1 18. krs:n 55. silmukka on 2 nurin yhteen nurjan sijaan. Samoin kaaviossa A2 18. krs:n 12. s on 2 nurin yhteen nurjan sijaan.

AMSTERDAM Kaavioiden merkkiselityksessä on lankojen värien nimet väärinpäin, eli harso on artisokka ja artisokka harso.

Skyfall, puuttuvat merkit:


Ajankohtaista

Rovaniemen Kädentaitomessut 6.-7.5.2023

---

KUOPION KÄDENTAITOMESSUT 1.-2.10.2022

OULUN KÄDENTAITOMESSUT 15.-16.10.2022

KÄSITYÖRISTEILY VIKING LINE GRACE 26.-17.10.2022

SUOMEN KÄDENTAIDOT -MESSUT (TAMPERE) 18.-20.11.2022

---